Inspirerende verhalen en boeiende artikels uit onze kerk

— Blog auteurs —

Blogs auteurs Ga verder

Christian Vey

Chris is getrouwd en heeft twee kinderen, Amilia en Nathan. Hij werkt voltijds voor de kerk en heeft een grote passie voor het Woord van God en de werking van de Heilige Geest. Chris komt oorspronkelijk uit Duitsland en is een grote fan van Bayern München. Hij kan genieten van een lekker etentje en een goede film. In Ichthus is Chris actief als dominee, oudste en bestuurslid.

Alle artikels (8) van Christian Vey

John Libeert

John Libeert is medestichter en huidig voorganger van Ichthus. Hij is getrouwd met Marina en vader van 4 kinderen. John is ondermeer gepassioneerd door Gods schepping, houdt van wetenschap en vindt ook bijzondere vreugde in het zien ontwikkelen en dienstbaar worden van mensen in de kerk. Hij dient in Ichthus middels zijn gaven van leiding en onderwijs.

Alle artikels (2) van John Libeert

Andries Debruyne

Andries is een jonge dertiger, getrouwd met Lisa. Samen hebben ze drie dochters: Lonne, Heike en Ditte, en daarmee heeft hij behoorlijk zijn handen vol. Daarnaast is hij gepassioneerd door muziek en wordt graag getrakteerd op een biertje om zijn collectie aan te vullen.

Alle artikels (1) van Andries Debruyne

Inne Delvoye

Inne is mama van 2 kindjes, Renske en Zeb. Ze is een creatieve duizendpoot en heeft van haar hobby haar beroep gemaakt als nagelstyliste. Andere interesses die ze heeft zijn sporten, gezonde voeding, het verzorgen van dieren en uiteraard het woord van God!

Alle artikels (1) van Inne Delvoye

Femke Neels

Femke is getrouwd met Michael en mama van Louisa & Ilias. Ze is studietrajectbegeleider in het hoger kunstonderwijs, en leerloopbaanbegeleider van gedetineerden. Daarnaast verzorgt ze onder de naam Partychick ook de styling van (kinder)feesten. Als enthousiast en actief lid van Ichthus, zet ze zich in binnen het interieurteam en organiseert ze themadiensten zoals de kerst- en paasdienst.

Alle artikels (1) van Femke Neels