Femke Neels

Femke Neels

Femke is getrouwd met Michael en mama van Louisa & Ilias. Ze is studietrajectbegeleider in het hoger kunstonderwijs, en leerloopbaanbegeleider van gedetineerden. Daarnaast verzorgt ze onder de naam Partychick ook de styling van (kinder)feesten. Als enthousiast en actief lid van Ichthus, zet ze zich in binnen het interieurteam en organiseert ze themadiensten zoals de kerst- en paasdienst.

Devy Meysmans

Devy Meysmans

Devy is getrouwd met Heidi en vader van 4 kinderen. Hij is zaakvoerder van verschillende ondernemingen, en is in Ichthus actief als oudste. Zijn passie gaat uit naar het motiveren en mobiliseren van mensen en groepen, in het licht van de Bijbel. Zijn grote uitlaatklep is sport, waarvan mountainbiken met de vrienden één van zijn favorieten is.

Andries Debruyne

Andries Debruyne

Andries is een jonge dertiger, getrouwd met Lisa. Samen hebben ze drie dochters: Lonne, Heike en Ditte, en daarmee heeft hij behoorlijk zijn handen vol. Daarnaast is hij gepassioneerd door muziek en wordt graag getrakteerd op een biertje om zijn collectie aan te vullen.

Christian Vey

Christian Vey

Chris is getrouwd en heeft twee kinderen, Amilia en Nathan. Hij werkt voltijds voor de kerk en heeft een grote passie voor het Woord van God en de werking van de Heilige Geest. Chris komt oorspronkelijk uit Duitsland en is een grote fan van Bayern München. Hij kan genieten van een lekker etentje en een goede film. In Ichthus is Chris actief als dominee, oudste en bestuurslid.

David Libeert

David Libeert

Thirty-something. Vader van twee tienerdochters. Designer bij 's lands hipste reclamebureau en als er nog tijd over is, ook bij z'n eigen grafische studio. In Ichthus actief in het interieurteam en communicatieteam. Altijd te vinden voor een partijtje FIFA (Atletico!) op de Playstation. Volg hem op Instagram: @deefbelgium

John Libeert

John Libeert

John Libeert is medestichter en huidig voorganger van Ichthus. Hij is getrouwd met Marina en vader van 4 kinderen. John is ondermeer gepassioneerd door Gods Schepping, houdt van wetenschap en vindt ook bijzondere vreugde in het zien ontwikkelen en dienstbaar worden van mensen in de kerk. Hij dient in Ichthus middels zijn gaven van leiding en onderwijs.